×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Cher lopta el Susan Sarandon áhított szerepét

 

A színésznő sokáig nem is tudta, hogy tett szert az énekesnő az ő karakterére.

A PageSix cikke szerint Az eastwicki boszorkányokról, mely mára igazi klasszikus halloweeni boszorkány filmnek számít, sokan nem tudják, hogy főszereplője, Susan Sarandon egy másik szerep, méghozzá az igen attraktív külsejű szobrász, Jane meghallgatásán vett először részt.

Az 1987-es alkotásban végül azonban Jane, a zenetanár karakterébe kellett bújnia, és nemrég egy interjú kedvéért emlékezett vissza, a forgatás napjaira.

Eredetileg én játszottam volna Cher szerepét, és csak jóval később közölték velem, hogy mást kell alakítanom. Azonnal meg kellett tanulnom csellózni a film kedvéért, holott azelőtt soha egy hangszeren sem játszottam. Először ott akartam hagyni őket, de azt mondták, beperelnek, így hát nem volt más választásom.

A színésznő azt is elmesélte, hogy Cher valószínűleg azért kapta meg az ő szerepét, mert az énekesnő akkoriban összejárt Jon Petersszel, a film producerével.

A kezdeti rossz szájíz ellenére viszont nagyon jól kijöttek egymással Az eastwicki boszorkányok, mondhatni egymást támogatták a nehéz időkben. Susan elmondásra szerint, annyira szörnyű volt a forgatás minden egyes napja, hogy még a rendező, George Miller is kétszer felmondott.