×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Majdnem eltemették a tévedésből halottnak nyilvánított lányt

 

A ravatalozó egyik munkatársa vette észre még augusztusban, hogy a test, amit elő kellett készítenie, nem élettelen.

A 20 éves Timesha Beauchamp cerebrális parézisben (a központi idegrendszer csecsemő vagy magzatkorban történő károsodása miatt kialakuló mozgásszervi rendellenesség) szenvedett, és nyáron tévesen halottnak nyilvánították, miután a szülők a lány légzési nehézségei miatt értesítették a mentőket – számolt be a People magazin.

Az elsősegélynyújtók a helyszínre érkezést követően észlelték, hogy se pulzus, se légzés nem tapasztalható, ezért telefonon tájékoztatták a sürgősségi osztály orvosát, aki a hallottak alapján megállapította a halál beálltát.

Később a temetkezési vállalat egyik dolgozója készült bebalzsamozni Timesha testét, amikor észlelte, hogy a kislány szemei nyitva vannak, a mellkasa pedig mozog, tehát lélegzik. A lányt ezután egy michigani kórházban ápolták, ugyanis súlyos agykárosodást szenvedett, mert az először kiérkező mentők nem látták el megfelelő mennyiségű oxigénnel.

A család pert indított az ügyben, a hatóságok pedig nyomozást folytatnak, aminek felderítése még zajlik. A szülők egyúttal közölték a szomorú hírt, hogy lányuk a napokban elhunyt.

Második alkalommal nyilvánítják halottnak szeretett Timeshánkat, de ezúttal már nem tér vissza közénk.