×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

David Beckham szájon csókolta lányát – hatalmas a felháborodás

 

A család teljesen helyénvalónak tartja szeretetük ilyesfajta kinyilvánítását.

Nem először láthatjuk, hogy a Beckham szülők szájra puszit adnak a csemetéiknek, de az internet népét minden egyes alkalommal sokként éri ez az intim köszönési forma a sztárfocista családjában – számolt be a The Sun.

A legutóbbi polgárpukkasztó képet az édesanya, az egykori Spice Girls tag, Victoria Beckham osztotta meg Instagram oldalán, azzal a szöveggel, hogy "a legjobb apa", a kommentszekcióban pedig azonnal elszabadulak az indulatok.

A fotón az édesapa szájra puszival várta a 9 éves Harpert, és bár voltak, akik bevédték a focistát, a legtöbben mégis inkább felháborodásuknak adtak hangot.

"Kérlek, ne csókold szájon a gyerekeidet" – írta egy ideges rajongó. Van, aki csak szimplán ellenzi a látottakat, de olyan is akadt, aki egyenesen undorodik a látványtól.

Persze sokan a híresség védelmére keltek és szerintük az emberek többsége félreérti a helyzetet, mert apa és lánya között ez nem az intimitásról, hanem a feltétlen szeretetről szól.

Tehát, az internet véleménye erősen megoszlik a témában. Ön szerint helyes, ha egy szülő szájra puszit ad a gyerekeinek?