×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Chris Pratt akkora pofont kapott, hogy Vasembernek is közbe kellett lépnie

 

Internetes trollok szóltak be a színésznek, amit kollégái nem néztek tétlenül.

Los Angeles, 2018. április 24.
Chris Pratt amerikai színész (MTI/EPA/Jimmy Morrison)

Chris Pratt a legrosszabb Chris Hollywoodban – írja a People magazin. Legalábbis Amy Berg filmes Twitteren feltett kérdése után ez az eredmény született, ami aztán fel is háborította Pratt kollégáit és barátait, nem beszélve feleségéről. A kommentelők Chris Hemsworth, Chris Evans és Chris Pine közül egyértelműen Prattet űznék el a sztárvilágból, legtöbben azért, mert szerintük ő republikánus, azaz Trump-szavazó.

Katherine Schwarzenegger így reagált a megállapításra:

A gonoszkodás annyira lejárt lemez. Tényleg erre van most szükségünk? Annyi minden történik a világban jelenleg, és megannyian szenvednek. Az összes srácnak megvan itt a helye.

 

Robert Downey Jr. Katherine-től is jobban odamondott a trolloknak:

Micsoda világ ez... az "ártatlanok" köveket vetnek a testvéremre, Chris Prattre. Egy igazi keresztény, aki elvek szerint él, és sosem mutatott mást, mint pozitivitást és hálát. De ha gondod van Chrissel, van egy ötletem. Töröld a közösségi oldalad és szállj magadba!

 

Mark Ruffalo szintén kiállt barátja mellett:

Chris Pratt egy nagyon megbízható ember. Én személyesen ismerem őt, és ahelyett, hogy becsmérlitek, nézzétek meg, hogyan éli az életét. Chris egyszerűen csak nem politizál. Ez azonban csak figyelemelterelés.

 

Chris Pratt, aki jelenleg a Jurassic World legújabb részét forgatja, vélhetően nem foglalkozik az internetes butaságokkal és miért is tenné, hiszen újdonsült apuka, akinek kislánya, Lyla Maria Pratt alig két hónapos.