Bruce Willis ismét John McClane szerepében adja drágán az életét

 

A színész ismét ikonikus szerepébe bújt, noha nem egy újabb film, hanem egy reklám kedvéért.

Egy alkatrészeket gyártó cég, név szerint az Advanced Auto Parts, a DieHard termékei promóciózására nem mást, mint a Die Hard filmek sztárját, Bruce Willist kérte fel – írja a The Guardian.

A kétperces reklám visszaidézi az itthon Drágán add az életed! címmel ismert akciófilm hangulatát. A történet szerint McClane autójában lemerül az aksi, így muszáj szereznie egy DieHard akkumulátort, amit nagy nehézségek árán, robbantások, lövöldözések és autós üldözés közepette, de sikerül kicserélnie a kocsijában.

Az eredeti, 1988-as filmből Willisen kívül még két szereplő is feltűnik a népszerűsítő videóban, méghozzá Clarence Gilyard Jr., aki Theót, a bűnözőt alakítja, illetve De’voreaux White, aki Argyle-t, a limuzin sofőrt személyesíti meg.

"Még soha nem szerepeltem semmilyen reklámban John McClane karakterében, de nem hagyhattam ki, hogy összehozzák a DieHard akkumulátort a filmekkel. A forgatókönyv kiváló, a produkció erős és szórakoztató, és pontosan ezt várják a Die Hard rajongói" – mondta Bruce Willis.