×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Főnök lelép, ha Trump nyer – vannak, akik nem marasztalnák

 

Bruce Springsteen csomagol, ha Biden alulmarad.

Mint ismeretes, az amerikai szórakoztatóipar, benne Hollywood és a zeneszakma javarészt demokrata szimpatizáns. Így van ez Bruce Springsteennel, azaz a Főnökkel is.

Most többek között a Breitbart is lehozta, hogy amint nyer Trump a novemberi elnökválasztáson, úgy a legendás énekes-gitáros az első induló géppel emmigrál Ausztráliába.

"Imádom Ausztráliát! Szeretem az embereket, a vidéket, és jó kis motorutak vannak arrafelé. Ha Trump nyer, bár szerintem ez kizárt, akkor fent leszek az első Ausztráliába tartó gépen!" - nyilatkozta Bruce Springsteen,

A 71 éves demokrata-párti aktivista, aki Barack Obamától még kitüntetést is átvehetett, borzasztóan félti Trumptól a demokráciát. Azt bizonyára elfelejtette, hogy az ausztrál miniszterelnök Scott Morrison nagy barátja Donald Trumpnak.

A Breitbart cikk alatt azonban több kritikus komment is megjelent, többek között egy Helen nevű felhasználóé, aki arra kéri Springsteent, hogy ha mégis kénytelen lenne csomagolni, vigye magával például Johnny Deppet, Chert, Madonnát, Robert DeNirót, Whoopi Goldberget, Tom Hankst, Kevin Spaceyt, Susan Sarandont és Ashley Juddot is. Erre egy Wesley nevű kommentelő így reagált:

"Lényegében egész Hollywoodot magával viheti!"