×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Botrány: Phil Collins párja titokban hozzáment egy másik férfihoz

 

A zenész és Orianne Cevey válásuk után újrakezdték kapcsolatukat, Phil azonban nem tudta, hogy valaki más is van gyermekei anyja életében.

Elmérgesedett a viszony Phil Collins és exfelesége, Orianne Cevey között. A pár 1999-ben házasodott össze, majd 2008-ban elváltak, mely a brit sztárválások között is csúcsot döntött, hisz Collinsnak akkor közel 47 millió dollárjába került a szakítás.

A történetük 2016-ban folytatódott, amikor Phil kibékült exfeleségével. Mindeddig pedig mindenki azt gondolta, hogy minden szép és jó, vélhetően Collins maga is, aki most jött rá, hogy gyermekei anyja augusztusban titokban férjhez ment.

Aki nem tudja követni a történéseket, Phil cipőjében jár, akinek eszébe sem jutott, hogy Orianna életében más férfi is lehet. Arra egyelőre a TMZ-nek sem volt magyarázata, hogy Orianne hogyan képzelte új házasságát, illetve azt, hogy ezt miképpen fogja tudni eltitkolni Phil elől.

A tények fényében pedig egészen felháborító, hogy Orianne nem hajlandó kiköltözni az eddig közösen lakott ingatlanból, és melybe a The Sun értesülései szerint beköltöztette 31 éves zenész férjét, Thomas Bates-t, mely miatt Phil már kilakoltatási végzésért folyamodott.

Carvey jelenleg azzal fenyegetőzik, hogy újratárgyaltatja 2008-as válásukat, és már ügyvédet is bérelt. Ha a fentebb említett tények valósak, az exfeleségnek nincs sok esélye.