×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Belehalt nevelőszülei brutális kínzásába a nyolcéves kislány

 

A párt gyilkosság vádjával letartóztatták.

A Texas állambeli Daniel és Ashley Schwarz arra kényszerítette a nyolcéves Jaylin Anne-t, hogy a hőségben trambulinon ugráljon. A kislány kiszáradásban hunyt el – számolt be a People magazin.

A helyi szervek nyomozást indítottak az ügyben, miután augusztus 29-én a család otthonában halottnak nyilvánították Jaylint. Kiderült, hogy a kislányt büntetésből étlen-szomjan ugráltatták az augusztusi 40 fokban, míg a trambulinban megközelítőleg 65 fok uralkodott.

Az utolsó boncolási eredmények megerősítették, hogy a kislány halálának oka a kiszáradás volt. A törvényszék különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt indított eljárást a nevelőszülők ellen.

A kislány biológiai édesanyja a Facebookon üzent: „Soha nem volt alkalmam részt venni az életében, pedig nagyon akartam és már nagyon közel jártam hozzá. Már csak pár hónap választott el attól, hogy láthassam, de elkéstem. Csak arra tudok gondolni, hogy úgy hagyta el ezt a világot, hogy nem tudta, mennyire szeretem.”

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.