×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Victoria Beckham ki nem állhatta a Posh becenevet

 

A Spice Girls, a 90-es évek legmeghatározóbb lánybandája volt, és ehhez hozzájárult a különleges név is, ami mint kiderült, korántsem a hölgyek választása volt.

Egy angol újságíró, Peter Loraine nevezte el a formáció tagjait, így lett Victoria Beckhamből Posh Spice (magyarul elegáns, flancos), akire divatimádata és mindig tökéletes megjelenése miatt kifejezetten passzolt a becenév – számolt be az E! Online.

A focistafeleség nemrég egy instasztoriban elárulta, hogy abszolút nem tudott azonosulni a ráaggatott névvel, hosszú időbe telt, mire sikerült megszoknia.

Nem választottam volna ezt magamtól, de végül belenőttem a névbe. Fiatal voltam és szégyenlős, de a becenév segített megtalálni a hangom, a stílusom és a magabiztosságom.

 

A lánybanda felbomlása után Victoria saját divatmárkát alapított, a céget pedig azóta is töretlen sikerrel irányítja. Ma már kifejezetten hálás a Posh becenévért, hiszen ezáltal sokkal többen megismerték őt. Lehet mondani, hogy a név kikövezte előtte az utat. Ennek emlékére dob most piacra egy rúzskollekciót, amit az ikonikus Posh után nevezett el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) által megosztott bejegyzés,

A héten a Posh nevet ünneplem, méghozzá a Posh rúzzsal. Személyes kötődésem van ehhez a termékhez. A rúzs mindig magabiztossá tett, amikor szükségem volt rá, és adott egy kis extra kisugárzást.