Kate Beckinsale felfedte szívszorító titkát

 

A színésznő most először mesélt kisbabája elvesztéséről.

A 47 éves Kate Beckinsale évekkel ezelőtt húsz hetes magzatát veszítette el. Kate titokban tartotta terhességét és a baba halálát is, de egy a napokban történt esemény arra ösztökélte, hogy meséljen a tragikus eseményről – számolt be az E! Online.

Kate Beckinsale (Fotó: MTI/EPA/Warren Toda)


Chrissy Teigent és John Legendet számtalan támadás érte, amiért harmadik gyermekük elvesztéséről túl részletesen számoltak be. Kate ezt nem hagyta szó nélkül, és védelmébe vette a párt, egyúttal elmesélte, hogy ő is elvetélt egyszer.

"Azt vettem észre, hogy az emberek kritizálni kezdték Chrissyt, mert beszámolt egy rendkívül intim és megrázó pillanatról. Erre nincs protokoll és az embereknek nincs joguk számon kérni, hogyan dolgozzák fel az elképzelhetetlent."

"Évekkel ezelőtt húsz hetesen elment a babám. Teljesen összeomlott a lelkem. Egy ilyen élmény hatására átjár a gyász, a szégyen és a sokk. A tested még a vetélés után is készülne a gyermeked érkezésére, de hiába van tejed, ha nincs kit táplálnod vele. A legmagányosabb és lélekölőbb időszak ez, ha nincs melletted egy olyan szerető partner, mint amilyen Chrissynek John" – írta közösségi oldalán Kate.

A színésznő megjegyezte azt is, hogy a pár őszinte vallomását megtiszteltetésnek kéne venni és nem támadni őket, amiért életük egyik legfájdalmasabb pillanatáról meséltek.