×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Millie Bobby Brown feladta volna karrierjét a Trónok harca miatt

 

A színésznő nem kapott szerepet a sorozatban, ami nagy törés volt számára.

A színésznőt számtalan visszautasítás érte az évek alatt, de a népszerű George R. R. Martin regénye nyomán készült sorozat meghallgatásának sikertelensége már csak hab volt a tortán.

Millie nagy álma volt, hogy szerepelhessen a Trónok harcában, ahol Lady Lyanna Mormont karakterére pályázott, de az állást végül nem ő kapta meg.

"Nagyon csalódott voltam, amikor visszautasítottak, de ez a szakma már csak ilyen, tele van kudarccal. Meghallgatásokra jártam, szinte bármit elfogadtam volna. Akkor jött Lady Lyanna szerepe, amit annyira szerettem volna, de nemet mondtak. Ez majdnem derékba törte a karrieremet." – mesélte a 16 éves sztár Jimmy Fallon műsorában.

Millie egyik utolsó próbálkozása volt a Netflixen készülő "Montauk" sorozat, amit később a készítők Stranger Thingsre kereszteltek át. Két hónappal a casting után derült ki, hogy megkapta az egyik főszereplő, Eleven szerepét, ami végre helyre rázta a színésznő önbizalmát, azóta pedig sorra érkeznek a jobbnál jobb lehetőségek számára, mint például az Enola Holmes vagy a Godzilla filmek.

A hihetetlen népszerűségnek örvendő Stranger Things negyedik évada 2021-ben kerül bemutatásra, a forgatókönyv már kész és annyit már biztosan tudni, hogy a sorozat elhagyja Hawkins városkáját.