×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Michelle Obama lélegzetelállítóan mutatott ebben a koktélruhában, mely most aukcióra kerül

 

Az Obama házaspár több személyes tárgyára lehet licitálni Beverly Hillsben.

Barack Obama volt amerikai elnök gimnáziumi kosárlabdamezére és felesége, Michelle Obama egy még a fehér házi időkben viselt koktélruhájára licitálhatnak az érdeklődők a Julien’s Auctions decemberi árverésein Beverly Hillsben.

Az aukciósház szerint a tárgyakat nem az Obama házaspár bocsátja árverésre. Barack Obama a hawaii Punahou School diákjaként viselte a fehér kosárlabdamezt, amely az iskola 1979-es évkönyvével együtt alkot egy tételt. Az évkönyvben fotók is vannak a fiatal Obamáról játék közben.

A felsőn a Punahou felirat és a 23-as szám szerepel. A szakértők szerint a mez és az évkönyv 150 ezer és 200 ezer dollár (46-61 millió forint) közötti áron cserélhet gazdát a december 4-i Icons and Idols Trilogy: Sports elnevezésű aukción.

Michelle koktélruhája lesz az árverés fénypontja

A Norman Norell divattervező által még az 1950-es években megálmodott fekete ruhát egy 2010-es washingtoni adománygyűjtő rendezvényen viselte Michelle Obama. A több réteg tüllel borított koktélruha leütési árát 50 ezer és 70 ezer dollár közé becsülik.

A Julien's Auctions szerint a Fehér Házban eltöltött évek alatt igazi stílusikonná vált Michelle Obama ruhái közül ez az első, amely aukcióra kerül. A ruha lesz a fénypontja az aukciósház december 6-ára meghirdetett Icons and Idols Trilogy: Hollywood elnevezésű licitjének.

"Obamáék személyes tárgyaival nem túl gyakran találkozni aukciókon" - mondta Kody Frederick, a Julien's Auctions galéria igazgatója, hozzátéve, hogy időről időre azért egy-két tétel felbukkan a liciteken.

A tárgyakat az írországi Newbridge stílusikonoknak szentelt múzeumában, valamint a Julien's Beverly Hills-i galériájában nézheti meg a nagyközönség az aukciók előtt.