×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Új albummal tér vissza az AC/DC

 

Plakáttal üzent a rajongóinak az együttes.

A csapat nemrég egy kisvideót dobott ki Twitter oldalára, amin a zenekar híres villámlogója villan fel, de ha ez nem lenne elég, szemfüles fanok Angus Young gitáros egykori középiskolája előtt, egy plakátra lettek figyelmesek, amin az “Are you ready SYD PWR UP” felirat olvasható, a rajongók körében pedig azonnal elindult a találgatás, vajon ez lehet az új album címe?

A hirdetményen egy weboldal címével (pwrup.acdc.com) is találkozunk, ahol a korábban megosztott villám logó köszön vissza. A feliratkozás után pedig friss híreket tudhatunk meg első kézből a zenekarról és a az új lemezről – derült ki a Rolling Stone Australia magazin cikkéből.

A zenekar tagjainak egy közeli ismerőse már korábban megerősítette, hogy a banda új albuma már készen van, de a koronavírus miatt, még várni kell a megjelenésére.

Még 2016-ban, az énekes Brian Johnson hallási problémái miatt kilépett a zenekarból, de most úgy tűnik, a csapat újra összeáll, noha az egyik alapító tag és ritmusgitáros, Malcolm Young nélkül, aki 2017-ben hosszas betegség után elhunyt. A gitárszólói viszont az új számokban is felcsendülnek majd, a rajongók pedig reménykedhetnek, hogy az AC/DC vonat nem áll meg és az együttes koncertekkel is felpörgeti majd a rock műfaját.