×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jennifer Aniston kibukott: egy szerep miatt majdnem felhagyott a színészkedéssel

 

A színésznő komolyan elgondolkodott a visszavonuláson.

Jennifer Aniston karrierjét a Jóbarátok című sorozat indította be 1994-ben. Rachel Green ikonikus szerepe után sorra kapta a megkereséseket, a vonat pedig azóta is szélsebesen robog alatta. A mai napig aktívan szerepel sorozatokban és filmekben egyaránt, legutóbb a The Morning Show című szériában láthattuk.

Jennifer Aniston (MTI/EPA/Paul Buck)

A Just Jared beszámolója szerint azonban Hollywood egyik legkeresettebb színésznőjét is érték hullámvölgyek, legutóbb két éve, amikor már tényleg a visszavonuláson gondolkodott. Erről mesélt a színésznő nemrég egy podcast műsorban.

"Azt kell mondjam, az elmúlt két évben megfordult a fejemben, hogy mindent hátrahagyok. Egy munkám annyira kifacsart lelkileg, hogy kész voltam hátat fordítani Hollywoodnak. Hónapokig dolgoztunk egy projekten, amit soha nem fejeztünk be. Amikor vége lett, azt gondoltam, hogy ezt soha többé nem akarom csinálni. Minden érdeklődésemet elveszítettem" – mondta az 51 éves sztár.

Jennifer arra nem tért ki, pontosan melyik alkotásról van szó, de végül megacélozta magá,t és nem tért le a filmipar ösvényéről.

Hónapokkal tolódik a visszatérés (Fotó: Getty Images/NBC)

A Jóbarátok szereplői Jennel egyetemben jelenleg is az engedélyre várnak, hogy a népszerű sorozat különkiadásának forgatása megindulhasson, mely a világjárvány miatt hónapok óta talonban van.