×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Így élte meg az Agymenők Sheldonja a koronavírus-fertőzést

 

Szerencsére enyhébb tüneteket tapasztalt.

Jim Parsons a betegségről és a karanténban töltött napokról mesélt Jimmy Fallon műsorában. A színész családjával együtt fertőződött meg, még a járvány első szakaszában, március közepén.

"Eleinte egy egyszerű náthának hittük, a betegség akkor kezdett gyanússá válni számunkra, amikor észrevettük, hogy nem érezzük az ételek ízét és a szaglásunk is cserben hagyott minket."

Jim bevallása szerint, a legrosszabb az egészben, hogy a karantén alatt nem nagyon lehet mást csinálni, mint enni. Ő pedig mindent megevett amit lehetett, de semminek nem érezte az ízét, ez pedig borzalmas volt számára, hisz minden kalória kárba veszett – írja az Eonline.

Az interjú során persze szóba került a népszerű sit-com sorozat, az Agymenők is, amit 12 évad után fejeztek be 2019-ben. A műsorvezető, Jimmy Fallon megkérdezte, hogy vajon Sheldon, miként reagált volna a koronavírus-járványra.

Jim szerint, a karaktere "erre született, ezt a pillanatot várta mindvégig" és a színész felidézte azt a jelenetet, amikor Sheldon egy kijelzőn keresztül kommunikált barátaival. Valahogy így képzelné el a Nobel-díjas elméleti fizikus reakcióját a pandémiára:

via GIPHY