×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Henry Cavill ringbe szállna James Bond szerepéért

 

Bár a pletykák szerint Tom Hardy a legnagyobb esélyes, Cavill nem adja fel.

A színész évekkel ezelőtt a Casino Royal meghallgatásán elesett a szereptől, de még mindig szívesen játszaná a 007-es ügynököt.

Henry Cavill (Fotó: Getty Images/Mike Marsland)

Az NME cikke szerint, Henry egy interjúban árulta el: "Még akármi lehet, de igen, szeretnék Bond bőrébe bújni, nagyon-nagyon izgalmas lenne. Ha Barbara Broccoli és Mike G. Wilson (producerek) szívesen dolgoznának velem, azonnal lecsapnék a lehetőségre."

Cavill az elmúlt években olyan sikerprodukciókban kápráztatta el a közönséget, mint a Witcher sorozat, amiben Ríviai Geraltot alakította, de ő formálja meg az utóbbi időben a DC szuperhős Supermant, legutóbb pedig Sherlock Holmes szerepében tűnt fel az Enola Holmes című filmben.

Tom Hardy (Fotó: MTI/EPA/Will Oliver)

A jelenlegi állás szerint, Henrynek nem mással, mint Tom Hardyval kell versenybe szállnia a titkos ügynök öltönyéért, aki szintén áhítozik a szerep után, sőt a rajongók közül sokan már eldöntöttnek könyvelik el, hogy Hardy fogja legközelebb a martinit szürcsölgetni.

A készítők még nem árulták el, kire esett a választásuk, de az utolsó Daniel Craig-féle Bond film, a Nincs idő meghalni novemberi premierje után, már lehet számítani a nagy bejelentésre.