Curtis: A nagy liberálisok csak addig azok, amíg azt fújod, amit ők

2024. február 18. 10:53

„Gyermekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok soha”, szögezi le az énekes.

2024. február 18. 10:53
Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

Korábban megírtuk: a népszerű rapper, Curtis nevét is felrakta Pottyondy Edina azok közé, akik támogatják a pénteki „civil” tüntetést, pedig, mint a zenész fogalmazott, nem csatlakozik semmilyen politikai megmozduláshoz, még VV Zsoltival is összeszólalkoztak.

Curtis most egy Instagram-sztoriban tölt tiszta vizet a pohárba: 

„Ha nem mész el egy balos tüntetésre, mert már évekkel ezelőtt elmondtad, hogy jobboldali vagy

 és tudod mire megy ki a játék, akkor pedofil, napraforgó, neres z#pó, 

hiteltelen, megvásárolható ember vagy szerintük.”

Hangsúlyozza: „Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok soha! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, 

a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod amit ők. 

Az összes pedofilt és ehhez asszisztáló pedig végezzék ki! Én ahogy eddig is csak zenélni szeretnék és nem politizálni. Minden évben több 100 gyereknek segítek, támogatom őket, ami ezek után ami ezek után sem fog változni. Remélem így már érthető voltam.”

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 19. 15:59
Curtis éhes…
akkor ki
2024. február 18. 20:29
Egyetértek minden szavával!
nempolitizalok-0
2024. február 18. 20:18
Hogy ne kelljen a ballibsi politikusoknak bevallani mennyire szarul kormányozták ezt az országot, ami miatt irtózatosan nagyot buktak 2010-ben azzal vádolják a fidesz szavazókat, hogy fideszesek, ezért vakok. Pedig annyira senki sem ostoba, hogy a szar szervizbe viszi az autóját, miközben már talált egy jót. Na a szavazással is így pontosan így vagyunk ezzel. Ezért szívtok már 13.éve. Orbánéknak valójában csak egyet kell elérniük, a többség elégedett legyen. Ez nem csak anyagi kérdés. A ballibsiknek ezt nem sikerült megugrani. Nem kell Orbán sikerén agyalni, annyi a titka, hogy magasról szarja le a különféle külföldi érdekcsoportokat, ha követeléseik nem szolgálnak magyar érdekeket. Ezt a külföldről támogatott ballibsik nem tudják megtenni.
nempolitizalok-0
2024. február 18. 20:06
Tűpontos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!