×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Zendaya 24 évesen történelmet írt Emmy-győzelmével

 

A legjobb drámai színésznőnek járó díjat nyerte el az Eufóriában nyújtott alakításáért.

Az idei Emmy-díjátadó több okból is nevezhető történelminek. Egyrészt, mivel a járvány miatt először rendezték meg a gálát virtuális formában a díjátadó történetében. Jimmy Kimmel vezette a műsort a csaknem üres Los Angeles-i Staples Centerből, a jelöltek pedig otthonaikból követték az eseményeket.

Jimmy Kimmel, az Emmy-gála műsorvezetője (Fotó: Getty Images)

A Variety szerint történelmet írt a Schitt's Creek című sorozat is, hisz az Emmyk történetében először nyerte el mind a négy színészi díjat egy komédia.

Zendaya a családja körében ünnepelte történelmi győzelmét (Fotó: Getty Images)

És itt van a gála nagy győztese, Zendaya, aki HBO Eufória című sorozatával kiérdemelte a legjobb színésznő díját a drámaszériák között. A 24 éves színésznő ebben a kategóriában az eddigi legfiatalabb díjazott lett.

"Kicsit furának tűnhet ilyen időkben ünnepelni. De el akartam mondani, hogy van remény a fiatalok számára. A sorozatunk lehet, hogy nem mindig a legjobb példa erre, de a fiatalok a világban teszik a dolgukat" - üzente Zendaya a műsorban.

A legtöbb díjat egyébként az HBO minisorozata, a Watchmen kapta a televíziós díjátadó gálán, mely 11 elismerést söpört be a drámai mezőnyben - írta az MTI.