×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tom Hardy váltja Daniel Craiget James Bond szerepében

 

Már el is készült az első rajongói plakát a színésszel.

Már jó ideje lehet tudni, hogy a Nincs idő meghalni után Daniel Craig távozik a James Bond franchise-tól, olyannyira, hogy már a rajongók is feldolgozták, hogy ez itt egy éra vége.

Tom Hardy brit színész (MTI/AP/Invision/Joel Ryan)

Több színész is szóba került azóta, mint lehetséges 007-es, és a nagy többség Tom Hardyt látná szívesen a fekete szmokingban martinizni, és a Screenrant szerint úgy tűnik, ez a verzió valósággá is válik.

A pletykák szerint Tom már a tárgyalások utolsó fázisánál jár a stúdióval, bár eddig ezt hivatalos forrás nem erősítette meg. Mindeközben a rajongói pezsgés beindult, és el is készült az első plakát, hogy is mutatna Tom őfelsége titkos ügynökének szerepében.

Több nagy név is felmerült az elmúlt hónapokban, mint Craig utódja, elég ha csak Henry Goldingot, (Crazy Rich Asians), Richard Maddent (Trónok harca), vagy Tom Hiddlestont (Thor) említjük, így érdemes még fenntartásokkal kezelni a hírt.

A Nincs idő meghalni Daniel Craig ötödik James Bond-filmje lesz, mely a jelen állás szerint november 20-án kerül bemutatásra.