×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jön a She-Hulk, kiderült ki lesz a főszereplő

 

Robog tovább a Marvel-vonat, újabb szuperhőssorozat készül.

A készítők hosszas keresgélés után, lecsaptak az Emmy-díjas, Tatiana Maslanyra, akit a közönség az Orphan Black című sorozatból ismerhet – olvasható a BBC-n.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@fashioncanada's November issue might be of interest to the #cloneclub . 😜

Orphan Black (@orphanblack) által megosztott bejegyzés,

She-Hulk már több animációs sorozatban helyet kapott, sőt még regény is készült a karakterről, de élő szereplős változatban most először láthatjuk majd a Disney+-on.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Red carpet beauty 😍 #emmys Photo credit @televisionacad

Orphan Black (@orphanblack) által megosztott bejegyzés,

Az 1980-ban kiadott She-Hulk képregényben mutatkozik be a védőügyvédként dolgozó Jennifer Susan Walters, az itthon Amazon néven ismert hős, Bruce Banner unokatestvére, akit egy baleset következtében Hulk gammasugárzással fertőzött vérével mentenek meg a haláltól. Így született meg She-Hulk, aki magában hordozza Bruce haragját és minden képességét.

Mivel a készülő alkotás a Marvel világához tartozik, így várható, hogy egy-egy ismerős karakter, mint például Mark Ruffalo is helyet kap a sorozatban, de biztosat egyenlőre nem tudni. A rendezői székben Kat Coiro ül majd, a forgatókönyvet pedig Jessica Gao jegyzi, a premierdátumról pedig minden bizonnyal hamarosan lerántják a leplet.