×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kelly Clarkson válása felér egy rémálommal

 

Az énekesnő nehezen viseli a procedúrát, de főképpen gyerekei miatt aggódik.

Júniusban derült ki, hogy Kelly Clarkson és Brandon Blackstock, akik 2013 októberében mondták ki az igent, külön utakon folytatják.

Kelly Clarkson és férje, Brandon Blackstock (Fotó: Getty Images)

Ha döntését az énekesnő nem is bánta meg, azt beismerte, hogy élete hulladék volt az utóbbi időben. Egészen pontosan Kelly fogalmazott így a Sunday Today műsorában Willie Geistnak, aki válásáról faggatta a kétgyermekes Kellyt - írja a People magazin.

"Beszéltem pár ismerőssel, akik túl vannak a váláson. És nem tudom elképzelni, hogy idegösszeomlás nélkül túl lehet ezt élni, ennél rosszabb dolgot el sem tudok képzelni" - nyilatkozta.

Kelly közös felügyeletet kért két gyermekükre, a hatéves River Rose-ra és a négyéves Remington Alexanderre, de így is nagy a harc a két fél között. Leginkább azt bánja, hogy csemetéinek is át kell élniük ezt a procedúrát.

Az énekesnő és a most 43 éves zenei menedzser 2006-ban találkozott az Academy of Country Music Awards-díjátadón, hat évvel később jegyezték el egymást.

Clarkson a karrierjében talál némi vigaszt, hisz néhány hete nyerte el a The Kelly Clarkson Show-nak köszönhetően a legjobb műsorvezetőnek szóló tévés Emmy-díjat. Mind mondta, a vírus miatt eszében sem volt, hogy a gálát megtartják, és amikor a producere hívta azzal, hogy ő a legjobb műsorvezető, akkor egy nehéz nap kedves telefonhívásának vélte. Majd kollégája pontosított, és gratulált a díjához.