×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

George Clooney nevét átkozzák kaliforniai szomszédai

 

A filmsztár még minimum fél évig biztosan csuklani fog...

George Clooney álomotthont építtet családjának Studio Cityben, de hogy lesz-e benne köszönet, az egyelőre még a jövő zenéje. Nem kérdés, hogy a ház a legnagyobb luxust és kényelmet biztosítja majd Amala Clooney-nak és ikreiknek, Ellának és Alexandernak, azonban a környéken nemigen szívleli őket senki.

Az építkezés egy éve zajlik, és a The Sun értesülései szerint még legalább fél év hátra van az átadásig. Ez csak azért óriási gond, mert a szomszédoknál már hónapokkal ezelőtt elszakadt a cérna a hatalmas zaj miatt. A környékbeliek átoknak tartják, hogy sztárpár lakik az utcában.

„A reggelente érkező sok teherautó óriási zajjal jár. Ráadásul az utcában parkolnak le, elállva a többi otthon előtti szabad területeket. A betonkeverők hangja is zavaró, így nagyon sokan várjuk már, hogy véget érjen az építkezés” – mondta egy helybeli.

Az ingatlant egyébként Clooney karrierjének beindulása után, 1995-ben vásárolta, így nem egy teljesen új ház épül a birtokon, bár ránézésre a beruházás felér egy lakópark felhúzásával. George három új épületet képzelt el, melyek úgymond játszóházak lesznek gyerekeinek, valamint grillterasszal és szökőkúttal bővülne a kert.