Gigi Hadid már-már angyali friss kismamafotóin

 

A képeket elnézve a 25 éves modell hamarosan életed ad első gyermekének.

Gigi Hadid még májusban, Jimmy Fallon show-jában ismerte el, hogy kisbabát vár párjával, Zayn Malik énekessel. A 25 éves manöken a múlt hónapban mutatta meg először kerekedő pocakját a rajongóinak, és arról is beszélt, miért nem posztol naponta képet erről a gyönyörű időszakról.


"Szerettem volna tudatni veletek, hogy mindketten biztonságban vagyunk, jól vagyunk és minden tökéletesen alakul. Úgy sejtem, sokan nem értitek, hogy miért nem osztok meg szinte semmit. Mivel azonban egy járvány közepén várom a babát, úgy vélem, vannak ennél fontosabb dolgok is a világon. Ezért döntöttem úgy, hogy a családomon és a barátaimon kívül nem beszélek erről."

Gigi azonban már akkor megígérte, hogyha késznek érzi magát, különleges pillanatokba is beavatja majd utólag követőit. A meglepetés azonban hamarabb érkezett, mint sokan várták, Gigi közzé tette friss kismamafotóit, amik már műtermi környezetben készültek - írja a Vogue.

Nem túlzás azt állítani, hogy a modell egészen angyali az ízléses fotósorozaton.

Gigi és Zayn, akik évekig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, és legutóbb tavaly ősszel szakítottak, valójában még karácsony előtt elásták a csatabárdot. A sajtó úgy tudta, idén februárban békültek ki, de Zayn egész decemberben próbálta meggyőzni szerelmét, hogy próbálják meg újra, és sikerrel is járt. Most pedig úton van kislányuk, ha lehet hinni a TMZ értesüléseinek.