×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Attól tart a Halloween sztárja, hogy fontos jelenetét kivágják a filmből

 

Nick Castle igencsak csalódott lenne, ha a készítők kihagynák a részletet.

A világjárvány miatt egy évet csúszik a Gyilkos Halloween bemutatója, amely a kultikus sorozat következő epizódja. Aggodalom fogta el az egyik fontos szereplőt, Nick Castle-t, hogy a vele forgatott anyag egy részét kivágják a filmből.

Jamie Lee Curtis a Halloweenban (Fotó: Facebook)

Castle alakította az eredeti rémet, és az ő zihálása hallatszik a legfeszültebb jelenetekben, így az új epizód szakértője és egyik szereplője volt – ki lehet találni, melyik karaktert alakítja. A CinemaBlendnek árulta el abbéli aggályát, hogy egy fontos jelenete kimaradhat a filmből, de nyomatékosította, nem árulhatja el, pontosan miről van szó. Végül is egy misztikus ijesztgetős film esetében ennyi homály megengedhető, jövőre úgyis minden kiderül a mozikban.

A Gyilkos Halloween az előző, 2018-as Halloween történetét folytatja percekkel az akkori cselekmények után, és nagy újdonságot hoz azáltal, hogy nem csak a főszereplő, Laurie (Jamie Lee Curtis) és családja küzd a rém ellen, hanem szinte mindenki. Haddonfield városának teljesen elege van már a rejtélyes gyilkosból, ezért spontán civil kezdeményezés keretében összefognak, hogy meglássák, mire mennek együtt.