A Szolgálólány meséjének sztárja marad a horrornál

 

Elizabeth Moss újabb horrorfilmhez írt alá.

A Szolgálólány meséje című sikersorozat sztárja egy megjelenés előtt álló regényből készít horrorfilmet – írta a The Hollywood Reporter online kiadása.

Elisabeth Moss (Fotó: MTI/EPA)

Az Emmy-díjas Elisabeth Moss produkciós cége a Mrs. March című pszichológiai thriller alapján tervezi - azonos címmel - az új filmet. Miután a kritikusok pozitívan fogadták a Bloomhouse stúdió Moss főszereplésével bemutatott A láthatatlan ember című félelmetes, modern meséjét, a világ jegypénztáraiban pedig 130 millió dolláros (38 milliárd forint) bevételt hozott, Moss ismét velük dolgozik együtt.

Virginia Feito jövő augusztusban megjelenő regénye egy jómódú manhattani feleségről szól, aki gyanakodni kezd, hogy férjének legutóbbi bestsellerében ő a gyűlöletes főszereplő. A címszerepet Moss játssza, a forgatókönyvet Feito írja.

Moss a A láthatatlan emberen kívül már több horrorfilmben is bizonyított, a Mi után az idén nyáron bemutatott Shirley-ben például tökéletesen hozta az őrült írónő karakterét.

A 38 éves színésznőt legközelebb Wes Anderson rendező The French Dispatch című romantikus vígjátékában és Taika Waititi focifilmjében, a Next Goal Winsben láthatják majd a nézők.