×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

A királynő nem haragszik, közös fotóval köszöntötte Meghan hercegnét

 

Erzsébet valójában nagyon büszke unokája erős feleségére.

Sussex hercege és hercegnéje januárban jelentette be, hogy feladja királyi teendőit, és pénzügyileg függetleníti magát a királyi családtól, mely nagy pofon volt nem csak Erzsébet királynő, de az egész család számára.

Nem Meghan, hanem Harry döntése volt a visszalépés (Fotó: MTI/EPA)

Bár az tény, hogy a házaspár nehéz helyzetbe hozta az uralkodót és a palotát azzal, hogy bejelentésüket nem vitatták meg a családdal, ez mit sem változtat azon, hogy Erzsébet imádja unokáját, Harryt. De mi a helyzet Meghannal? Bár mindenki az amerikai exszínésznőt hibáztatta a visszalépésért, valójában nem Meghan akarta feladni az udvari életet, hisz ő az egész korábbi életét maga mögött hagyta azért, hogy Harryvel lehessen és a királynőt támogassa.

Erzsébet tiszteli Meghant, sőt, büszke rá, hogy hamar beilleszkedett a királyi családba, és a legjobbakat kívánja neki új Los Angeles-i életéhez -írta cikkében a Cheatsheet. Bár mindig lesznek, akik ott is tüzet szítanak, ahol valójában parázs sincs, a királynő és Meghan kapcsolata nem romlott meg a történtek után.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az uralkodó egy közös képet választott Meghan köszöntésére 39. születésnapja alkalmából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés,