×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Sam Neill alig várja, hogy ismét dinók elől menekülhessen

 

A színész néhány nap múlva elkezdi a Jurassic World: Világuralom forgatását.

Visszatér a Jurassic World harmadik felvonásában az eredeti klasszikus három főszereplője, Laura Dern, Jeff Goldblum, és Sam Neill is. A forgatás már javában zajlik, bár a koronavírus miatt Hollywood leállt, azonban a folytatás stábja az egyik szuperprodukció, mely a tavaszi karantén után visszatért a stúdióba.

Július 6-tól ismét forog a kamera, ezúttal az Egyesült Királyságban. Egy egész orvosi csapat van a stáb segítségére, hogy megelőzzék a fertőzést és esetlegesen kiszűrjék a megbetegedett kollégákat.

Sam Neill a héten kezdi meg a munkát Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett, és alig várja, hogy ismét Dr. Alan Grant bőrébe bújhasson.

"Hamarosan leakasztom a kalapom a szögről, visszakapom a régit, és ismét szembe nézhetek a dinoszauruszokkal. Ez az eddigi legjobb. Izgatott vagyok és rettegek, ezek az izék ki fognak csinálni" - idézi a People Sam Twitter bejegyzését.

Az eredeti Jurassic Park Michael Crichton regénye nyomán készült. A produkció minden idők legnagyobb bevételű filmjei közé került és három Oscar-díjat kapott. A Jurassic World 3. bemutatása 2021-re várható. Az új filmmel együtt már hat őslényes epizódból áll majd a sorozat.