×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Évekig kínzó függőségek gyötörték Ed Sheerant

 

Az ételek és az alkohol bűvköréből a felesége rántotta ki.

Ed Sheeran sem úszta meg, ami a legtöbb világsztár számára az egyik legnagyobb mumus. Az énekes egy online függőségről szóló online “kerekasztal-beszélgetésen” vallott saját mélypontjairól, mely az ő esetében az alkohol és az evés köré összpontosult. És, hogy mi váltotta ki nála mindezt? Állítja, az állandó turnézást, így aztán nem meglepő, hogy a zenész lejjebb csavarta a hőfokot életének ezen területén.

Ed Sheeran. (Fotó: Getty Images\Kevin Mazur)

"Különösen függőségre hajlamos személyiségem van. Úgy gondolom, hogy a cukor, az édes dolgok, a gyorsételek, a kokain, és az alkohol is olyan, minél többet fogyasztod, annál jobban érzed magad tőle, de ez valójában rosszat tesz. A függőségnél a legnehezebb a mértéktartás, pedig ez a kulcsa!" - idézi az énekest az Independent.

Mint mondta, az egész testét tetoválások fedik, tehát ő semmit sem hagy félbe, ezért is volt úgy sokáig az ivással, hogyha már belekezdett, a minimum mennyiség nála két üveg volt.

Sheeran szerencsére leküzdötte a függőségeit, amit feleségének, Cherrynek köszönhet, nem félt ugyanis elmondani neki, hogy segítségre van szüksége.