Kim Kardashian és Kanye West házasságának vége

 

West végleg betette a kaput kapcsolatuknak az elmúlt napokban tett botrányos nyilatkozataival.

Kanye Weste és felesége, Kim Kardashian már jóval ezelőtt fontolgatta a válást, hogy a rapper Twitter oldalán egy őszinteségi roham közepette kiteregette magánélete kényes részleteit -írja cikkében a People magazin.

Kanye West és Kim Kardashian (Fotó: Getty Images)


West viselkedése mindenki számára furcsa lett, amint bejelentette, hogy indulna a 2020-as elnökválasztáson. Felesége elismerte a hónap elején, hogy rapper férje bipoláris zavarral küzd, és hogy a család szeretné, ha orvosi segítséget kérne, ezért sem volt egyértelmű, kanye mennyire gondolja komolyan a politikai pályát.

A családi dráma akkor kapott igazi nyilvánosságot, amikor Kanye egyik kampányeseményén arról mesélt a közönségnek, hogy Kimmel közös első gyermekét, Northot, először nem akarták megtartani. Ezt követte néhány gyorsan törölt Twitter-poszt, melyben azt állította, Kimnek viszonya volt Meek Mill rapperrel, és azzal vádolta meg anyósát, hogy diliházba akarja záratni.

A bennfentesek szerint ezek a kirohanások csak a habot jelentették a tortán, a pár már egy jó ideje fontolgatta a válást, sőt, azóta az már hivatalosan is folyamatban van.

Mindeközben a wyomingi Codyban tartózkodó rapperhez megérkezett két jóbarátja, Don "Don C" Crawley és John Monopoly, valamint menedzsere, Bu Thiam, akik mind nagyon aggódnak Westért, és akik most arra próbálják rávenni a sztárt, hogy kérjen segítséget.