×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kutyatámadástól mentette meg kishúgát a hatéves - a Bosszúállók szerint is igazi hős

 

Bridger Walker az egész világ és fél Hollywood elismerését is kivívta.

A wyomingi Cheyenne-ben élő hatéves Bridger Walker története egészen egyedülálló és megható. A fiú ugyanis saját életét is odaadta volna húgáért. A testvérpárra egy agresszív kutya támadt rá, Bridger azonban húga elé állt, így őt harapta meg az állat. Összesen 90 öltéssel hozták rendben a hős báty arcát.

"Ha valakinek meg kell halnia, úgy gondoltam, hogy az akkor inkább én legyek" - idézte a Bored Panda Bridger szavait. A megindító történet a Bosszúállókhoz is eljutott, az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans és a Hulkot megformáló Mark Ruffalo is üzent a kis hősnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés,

"Barátom, te egy hős vagy. Ami tettél, az annyira bátor volt és önzetlen. A húgod nagyon szerencsés, hogy te vagy a bátyja" - üzente Chris, aki Amerika Kapitány pajzsát is elküldi ajándékba Bridgernek.

"Azok az emberek, akik a mások jólétét saját maguké elé helyezik, a leghősiesebbek és legfigyelmesebbek. Tisztelem és csodálom a bátorságod és a merészséged. Nagyobb férfi vagy a legtöbbeknél, akiket láttam vagy ismerek" - írta posztjában Ruffalo.

És a két színész bátorító üzenete csak a kezdet volt, olyan hírességek írtak a fiúnak, mint Hugh Jackman, Zachary Levi, Tom Holland, a Russo testvérek, Robbie Amell, Chris Hemsworth vagy Anne Hathaway.

Bridger egy családi barát hátsó kertjében játszott négyéves húgával, amikor az egyik kutya rájuk támadt. Az állat gazdája már csak akkor ért ki, amikor Bridger húgát maga után húzva szalad a ház felé. A tulaj azonnal kórházba vitte a gyereket, ahol egy plasztikai sebész 90 öltéssel varrta össze a fiú mély sebeit. A kis hős azóta otthon lábadozik és nagynénje szerint épp olyan mosolygós, mint mindig. A család nem neheztel a kutya tulajdonosára, és nem tesznek jogi lépéseket sem.