×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy hosztesz rántotta le a leplet a goromba Hailey Baldwin Bieberről

 

Érdemes akkor is kedvesnek lenni, amikor azt hiszed, hogy senki sem figyel.

Elképesztő gyorsasággal terjedt el a neten egy éttermi hosztesz TikTok videója, melyben aszerint rangsorolja a hírességeket, mennyire voltak kedvesek vele. Julia Carolan több nívós helyen is dolgozott korábban, ahol összefutott Beyoncéval, Kylie Jennerer, és Josh Peckkel is – írja cikkében a Just Jared. Volt azonban valaki, akit Julia kíméletlenül lepontozott, ő pedig nem más, mint Hailey Baldwin Bieber.

@juliacarolann

These are just my personal experiences, pls take with a grain of salt 💖 xo ##greenscreen ##manhattan ##fyp ##foryoupage ##celebrity ##rating ##newyork

♬ OUT WEST - JACKBOYS & Travis Scott

"Ez ellentmondásos lesz. Találkoztunk néhány alkalommal, de egyszer sem volt kedves. Tényleg szeretném kedvelni őt, de csak 3,5 pontot tudok neki adni a tízből. Sajnálom!"

A negatív értékelés Justin Bieber feleségéhez is eljutott, aki bizonyára javított valamit a pontszámán azzal, hogy utólag elnézést kért.

Hailey Baldwin (Fotó: Rex Features)

"Most jutott el hozzám ez a videó, és bocsánatot akartam kérni, ha valaha is negatív rezgéseket bocsátottam feléd, vagy rossz volt a hozzáállásom. Sosem ez a szándékom!"