×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jennifer Grey-jel érkezik az új Dirty Dancing-film

 

Nagy a titkolózás a film körül.

Nagyon úgy tűnik, hogy készül a Dirty Dancing folytatása, legalábbis a Deadline értesülései szerint ez Jennifer Gray legújabb titkos projektje, mely egyelőre cím nélkül került az előkészítési fázisba.

Jennifer Grey (Fotó: Getty Images)

A lap annyit tud, hogy a táncos sztori az 1990-es években játszódik majd, és hogy a készítők között Jonathan Levine és Gillian Bohrer neve olvasható. Hogy milyen módon csatlakozna be a film az előző két, egyébként kapcsolat nélküli részek sorába, az egyelőre nem világos. Az azonban kizárható, hogy Grey ismét Frances “Baby” Housemant alakítaná.

Jó hír, hogy annak például semmi akadálya, hogy a vízben emelős táncos jeleneteknek helyet adó virginiai Mountain Lake is feltűnjön a filmben, hiszen a tó ismét megtelt vízzel azután, hogy 12 évvel ezelőtt kiszáradt.

Ebben az epizódban az első film sármőre, a Johnny Castle-t alakító Patrick Swayze már nem szerepelhet, hiszen ő 2009-ben hasnyálmirigyrákban elhunyt.

Az 1987-es eredeti alkotás 218 millió dolláros bevételt hozott, és filmklasszikussá vált, míg a Dirty Dancing: Havana Nights csekélyt sikert könyvelhetett el, hiába tűnt fel benne egy cameo szerep erejéig Swayze is.