×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megtalálták a Glee színésznőjének holttestét - fiáért adta az életét Naya Rivera

 

Öt nap keresés után hétfőn reggel került elő a színésznő teste a kaliforniai Piru-tóból.

Megtalálták hétfőn Naya Rivera, a Glee – Sztárok leszünk! című tévésorozat színésze holttestét. A 33 éves nő szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

A négyéves gyerek elmondta a nyomozóknak, hogy anyja még visszaemelte őt bérelt csónakjukra, majd mikor a fiú visszafordult, látta, amint anyja eltűnik a víz alatt.

"Valószínűleg összeszedte az energiáját, hogy visszajuttassa fiút a csónakba, de arra már nem maradt ereje, hogy magát is megmentse" - mondta Bill Ayub Ventura megyei seriff az esetről tartott sajtótájékoztatón.

A fiú, Josey Hollis Dorsey egyedül, mentőmellényben aludt, amikor a sodródó csónakban megtalálta a jármű bérbeadója mintegy három órával azután, hogy vízre szálltak. A nő testét öt napon át keresték, végül helyi idő szerint hétfőn a kora reggeli órákban észlelték a vízfelszín közelében lebegve - közölték a hatóságok. Ayub elmondta, anya és fia úszni mentek, ami a tónak ezen a részén tilos. Rivera nem viselt mentőmellényt.

A hatóságok úgy vélik, a nő fulladása baleset volt és testét valószínűleg a tóban lévő sűrű növényzet ejtette foglyul napokra. Búvárok ugyanis alaposan átvizsgálták a tónak azt a részét is, ahol végül előkerült a test, de az elvadult bozótos miatt rejtve maradhatott a zavaros vízben.

A megtalált holttestet helikopterrel szállították a venturai törvényszéki orvosszakértőhöz, ahol elvégzik a boncolást. Mivel nem jelentettek más eltűnt embert a környéken, a hatóságok biztosra veszik, hogy Rivera testét találták meg - írja a Just Jared.

A Glee sztárjai, köztük, Amber Riley, Chris Colfer, Kevin McHale, Heather Morris és Jenna Ushkowitz, valamint Naya családja nem sokkal a test megtalálása előtt a Piru-tónál találkozott, a kézen fogva álló csoportról még egy megindító kép is készült. A keresésben szerettek volna segíteni, de a tragikus bejelentésre értek a helyszínre.

A színésznő, aki elvált férjével, Ryan Dorsey-val közösen gyakorolta a gyermek felügyeleti jogait, kedden a Twitteren posztolt közös képet a kisfiúval "csak mi ketten" képaláírással. Rivera gyermekszínészként és modellként kezdte pályafutását, hirdetésekben is szerepelt az Egyesült Államokban. Tévésorozatokban is szerepet kapott, 2014-ben pedig a Home című horrorban láthatta a közönség. Abban az évben ment hozzá Ryan Dorsey színészhez, gyereke apjához. A pár 2018-ban vált el.