×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ez a gyönyörű színésznő lesz az új Batwoman

 

Javicia Leslie váltja Ruby Rose-t a szerepben.

Ruby Rose mindenkit megdöbbentett korábbi bejelentésével, miszerint egy évad után otthagyja a Batwoman című sorozatát. A CW szériája igen sikeresen indult, így aztán meglepő, hogy a címszerepet alakító színésznő visszaadta a szerepet.

Javicia Leslie (Fotó: Getty Images)

Később kiderült, hogy a Vancouverben forgatott szériáért Ruby nem igazán lelkesedett. Nem fogta meg igazán a karakter, a sok munkaórát sem bírta, de az, hogy emiatt ideje nagy részében Kanadában kellett élnie, csak szenvedés volt számára. Így a csatorna és a színésznő úgy döntött, hogy mindenkinek az lesz a legjobb a súrlódások elkerülése végett, ha új főszereplőt keresnek.

Jelentjük, megtalálták a helyettest, aki nem más, mint Javicia Leslie, aki az Isten belájkolt és a Családi biznisz című sorozatokból lehet ismerős - írja a Harper's Bazaar. Ő az első színes bőrű színésznő, aki Batwomant alakítja.

Kate Kane karakterét a készítők kiírják a sorozatból, így nem őt, hanem Ryan Wildert kell majd Javiciának megformálnia, ezzel elkerülve azt, amit sok sorozat egyébként bátran bevállal, hogy két különböző színésznő játssza ugyanazt a karaktert.