×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megindító sorokkal búcsúzik szeretett feleségétől John Travolta

 

"Kelly szeretetére és életére örökké emlékezni fogunk."

John Travolta egy időre visszavonul a nyilvánosság elől, miután vasárnap reggel gyönyörű felesége, Kelly Preston 57 évesen örökre lehunyta a szemeit – írja cikkében a People magazin. A színész közösségi oldalán megható posztban tudatta a rajongókkal a sokkoló hírt, miszerint gyermekeinek édesanyja, és élete szerelme elhunyt.

"Nehéz szívvel tudatom, hogy a szépséges feleségem, Kelly elvesztette kétéves küzdelmét a mellrákkal szemben. A családom és én örökké hálásak leszünk a MD Anderson Rákcentrum orvosainak és ápolóinak, és azoknak az egészségügyi intézményeknek, akik segítettek, valamint a barátainak és szeretteinek, akik végig mellette álltak. Kelly szeretetére és életére örökké emlékezni fogunk. Most az időt a gyerekeimmel szeretném tölteni, akik elvesztették az édesanyjukat, így elnézésüket kérem, ha egy ideig nem hallanak rólunk."

Kelly Preston és John Travolta (Fotó: Getty Images)

Travolta és Preston az 1989-es Zűrös páros forgatásán találkozott, majd a színész 1990-ben a svájci Palace Hotelben, szilveszterkor megkérte Kelly kezét. A pár a következő szeptemberben házasodott össze, ekkor Kelly már várandós volt első közös gyermekükkel Jettel. Házasságukból született még egy lányuk, Ella, aki most 20, és egy másik fiú, Benjamin, aki pedig 9 éves.

John apaként már átélte élete legnagyobb tragédiáját

Jett Travolta idén áprilisban lett volna 28 éves, de ezt sosem érhette meg, a filmcsillag fia ugyanis életét vesztette epilepsziás rohama következtében. A színész és felesége a poklok poklát járta meg, amikor 2009-ben a bahamai nyaralásukon, az akkor 16 éves fiú beverte a fejét a kádba. A mentők kórházba vitték a tinit, de az orvosok már nem tudták megmenteni. Jett autista volt, a kórt a sztár szcientológia vallása azonban nem tekintette betegségként, így sokáig a családot vádolták a gyermek haláláért.