×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lehet, hogy sosem találják meg a kaliforniai tavon eltűnt színésznőt

 

A hatóságok biztosak benne, hogy Naya Rivera már nem kerül elő élve.

Két napja nagy erőkkel keresik a Glee című sorozatból ismert Naya Rivera színésznőt, aki kisfiával szerdán csónakázni indult. A négyéves gyermekét, Josey Dorsey-t egyedül találták meg a Piru tavon a kibérelt csónakban.

Naya Rivera (Fotó: Getty Images)

A gyerek szerint anyukája úszni indult, de sosem tért vissza, így a hatóságok szerint minden bizonnyal vízbe fulladhatott. Bár Naya után helikopterrel, drónokkal és búvárokkal kutatnak, a Ventura megyei seriff csütörtökön azt nyilatkozta, számolni kell azzal, hogy a színésznő testére talán sosem bukkannak rá.

Bár egykori kollégái, a család és a barátok is bíznak abban, hogy Rivera épségben előkerül, a keresés továbbra is a vízre összpontosul, ugyanis a parton semmilyen nyomát nem találták annak, hogy a színésznő kijutott volna a vízből, valamint hitelkártya-forgalmát is ellenőrizték, de készpénzfelvétel nem történt azután, hogy Naya eltűnt.

Közben a sajtóban megjelent az utolsó felvétel, ami az anyáról és kisfiáról készült, ezen az látszik, ahogy megérkeznek a tóhoz.

"Ha a test beleakadt a víz alatt valamibe, akkor talán sosem bukkan fel. A keresés bonyolult, mert a vízben a látási viszonyok egyenesen szörnyűek. Rengeteg fa és növény van a víz alatt, amibe bele lehet akadni, ez a búvárok számára is veszélyes, és megnehezíti a keresést" - nyilatkozta a nyomozást vezető seriff a People magazinnak, aki embereivel együtt biztos abban, hogy a színésznő teste a vízben van.

A színésznő, aki elvált férjével közösen gyakorolja a gyermek felügyeleti jogait, kedden a Twitteren posztolt közös képet a gyermekével "csak mi ketten" képaláírással. Számos híresség, köztük Demi Lovato, és sorozatbeli kollégája, Harry Shum Jr. is a közösségi médián fejezte ki együttérzését - írja az MTI.

Rivera gyermekszínészként és modellként kezdte pályafutását, hirdetésekben is szerepelt az Egyesült Államokban. Tévésorozatokban is szerepet kapott, 2014-ben pedig a Home című horrorban láthatta a közönség. Abban az évben ment hozzá Ryan Dorsey színészhez, gyermeke apjához. A pár 2018-ban vált el.