Ezzel a gyönyörű színésznővel randevúzik Amerika Kapitány

 

Chris Evans második randiját alaposan dokumentálta egy lesifotós.

Chris Evans Hollywood ügyeletes szívtiprója, aki a magánéletben kevéssé szerencsés, hiszen két éve már nincs komolyabb kapcsolata. A Marvel-filmek Amerika Kapitánya két évig alkotott egy párt Jenny Slate színésznővel, de 2018-ban a se veled, se nélküled kapcsolat véget ért.

Lily James (Fotó: MTI/EPA)

Most azonban úgy tűnik, hogy bimbózó szerelemnek lehetünk szemtanúi, a Dailymail fotósa ugyanis együtt kapta lencsevégre Christ és a Mamma Mia!, valamint a Downton Abbey című sorozat szépségét, Lily Jamest.

Először a hétvégén látták őket egymás társaságában távozni egy exkluzív londoni szórakozóhelyről, a Mark's Clubból, a taxi pedig mindekttőjüket Evans szállodájába vitte, ahova más-más bejáraton mentek be. Aztán szerdán vált biztossá, hogy nem csupán véletlenről van szó, a párt fagyizni látták egy parkban. Látszólag kifejezetten élvezik egymás társaságát, egyértelműen randinak tűnik második találkájuk.

Arról nincs informááció, honnan ismeri egymást a két sztár, de Instagramon eddig is követték egymást. Lily James korábban öt évig a Ki vagy, doki? színésznének, Matt Smithnek volt a barátnője.