Felismeri? Ő volt egykor a Szex és New York szépfiúja

 

Jason Lewis a sorozat sikeréről beszélt egy reggeli műsorban.

Mi másról is kérdezhetnék egy beszélgetős műsorban Jason Lewist, mint legismertebb szerepéről, ami a mai napig is Smith Jerrod a Szex és New Yorkból.

Ez azonban láthatóan nem zavarja a színészt, aki a Kim Cattrall által megformált Samantha Jones szerelmét alakította. A mai napig is dicsérően fogalmaz az HBO szériájáról, amiből azóta két mozifilm is készült.

Amikor arról faggatták őt az ausztrál The Morning Show című műsorban, szerinte minek köszönhető a széria sikere, a színész így válaszolt:

"Nos, a címe szexszel kezdődik... De minden történet olyan dologról szólt, amit mindannyian átéltünk, és ebben nagyon jó munkát végeztek, végig szórakoztató volt, szenzációs és vicces. Minden epizódban volt valami szívből jövő."

Azok azonban, akik a mindig borotvált, copfos Smith-t várták a műsorban, bizonyára meglepődtek, hiszen az online interjú alapján elmondható, hogy Jason Lewis karakterben sokat változott az elmúlt évek alatt. Több kommentelő is megjegyezte, hogy arcszőrzete és arcformája miatt alig ismert rá a sztárra - írja a Just Jared.