×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Péntek 13 Jasonje is maszk viselésére buzdít

 

Társadalmi célú reklámban fordul a New York-i lakosokhoz.

“Maszkot viselni félelmetes lehet” – tér ki mondandója lényegére Jason, a közismert horrorfilm-karakter, aki filmjeiben hokimaszkot viselve tartja rettegésben az embereket. Majd így folytatja: “Ha nem viselsz maszkot, meg is halhatsz“.

És, hogy mi a célja a videónak? Így próbálják felhívni New York polgárainak figyelmét arra, hogy a járvány korántsem vonult el, és továbbra is szükséges az elővigyázatosság - írja a Dailymail.

A reklámban Jason a Metropolitan múzeum előtt ücsörög, majd szelfizik a parton és sétál a parkban, miközben a frászt hozza a járókelőkre a filmekből ismert hokimaszkjában. De amikor kiderül, mit üzen az embereknek, akkor a felhívás végén egy kislány már barátsággal közelítve felé, orvosi maszkot nyújt át neki.

Az Egyesült Államok 50 tagállamából már 37-ben nő aggasztóan ismét a koronavírus-fertőzöttek száma, a leghevesebb az emelkedés Floridában, ahol csütörtökre egy nap alatt több mint 10 ezer új esetet jegyeztek fel, ami 24 órás rekord -írta pénteken az MTI. Ennyi új, bizonyított fertőzést Európa egyetlen országából sem jelentettek a járvány csúcsidőszakában.