×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Meghan hercegné mindenkit lenyűgözött spanyol nyelvtudásával

 

A teremben hirtelen mindenki felkapta a fejét, amikor spanyolra váltott.

Meghan hercegné és Harry herceg bár már Amerikában él, a szívükhöz közel álló ügyeket a mai napig is támogatják, rengeteg alapítvány és szervezet élvezi a pár kitüntető figyelmét és segítségét. Néhány napja például mindketten látogatást tettek a Homeboy Industriesnél, akik börtönviselt emberek segítésével foglalkoznak.

Harry herceg és Meghan hercegné (Fotó: Getty Images)

Az esemény különösen nagy sajtóvisszhangot kapott a szokásosnál, mivel Meghan egy olyan oldaláról mutatkozott be, amire ritkán adódik alkalma. Miközben Harryvel épp a szervezet támogatottjainak készítettek péksüteményeket, a hercegné spanyolul kezdett el beszélni, lenyűgözve ezzel a teremben lévőket.

"Folyékonyan beszélt spanyolul egy fiatal nővel. Hirtelen váltott át spanyolra, mely kinyilatkoztatás lehetett a részéről. Nagyon jó volt" - nyilatkozta a szervezet alapítója, Greg Boyle atya a People magazinnak.

Egyébként nem akkora meglepetés Meghan spanyol nyelvtudása azok számára, akik kicsit is ismerik az egykori színésznő előéletét. Meghan az egyetem alatt ugyanis az Amerikai Egyesült Államok Buenos Aires-i nagykövetségén gyakornokoskodott, ahol tökéletesen elsajátította a nyelvet.