×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jennifer Aniston évekig nem tudta levetni magáról Rachel karakterét

 

Nehezen lépett ki a skatulyából.

Jennifer Aniston a The Hollywood Reportenek mesélt arról, milyen volt az élete a tíz évig forgatott Jóbarátok után. Bevallása szerint évekig a hátán cipelte Rachel karakterét.

Jennifer Aniston (MTI/EPA/Paul Buck)

„Kimerülsz magadtól, úgy értem nem tudtam megszabadulni a Jóbarátok Rachelétől. Mindig ott van veled, és már azt mondod magadnak, hogy elég volt ebből a sorozatból. A Jóravaló feleség volt az első alkalom, amikor le tudtam vetni Rachel karakterét, bármilyen is volt ő” – mondta.

A színésznő évekig rágta magát azon, hogy ő talán tényleg nem több annál a lánynál abban a lila falú New York-i lakásban. Szó szerint saját magát hergelte azzal, hogy ő talán tényleg nem több ennél. Az újabb szerepekkel bizonyítani akart, de leginkább saját magának.

A Jóbarátok női főszereplői: Jennifer Aniston (Rachel Green), Courteney Cox (Monica Geller) és Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) (Fotó: NBCUniversal)

Nehéz volt kitörni a skatulyából, épp ezért tartott évekig, mire ő és a többi szereplő igent mondott egy kis nosztalgiázásra. Ahogy korábban az MTI is beszámolt róla, az HBO Max streamingszolgáltató készít egy epizódot a régi szereposztással a tévésorozathoz. A műsor felvételét azonban nem tudták elkezdeni a koronavírus-járvány miatt.

A nagy sikerű széria 2004-ben ért véget, de a streamingszolgáltatóknál újra a legnézettebb programok között van.