×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tom Cruise kap egy saját koronavírus-mentes falut

 

Hollywoodi kemping épül luxus lakóautókból a Mission: Impossible stábjának.

A The Sun szerdai értesülései szerint Cruise, aki producere is egyben a mozinak, egy egész falut akar felépíttetni Oxfordshire egyik légibázisán luxus lakóautókból, ahol a stáb koronavírus-mentes környezetben töltheti napjait, míg tart a forgatás.

Tom Cruise (Fotó: Getty Images)

Ebben az időszakban nem egyszerű hotelt lefoglalni egy hollywoodi stábnak, így ez a leggyorsabb és legbiztonságosabb módja annak, hogy elkezdődhessen a munka.

Ahogy a Variety beszámolt róla, szeptemberben a külső felvételekkel folytatódik a Mission: Impossible 7 februárban leállított forgatása.

Tom Cruise és Simon Pegg is visszatérnek az új részben (Fotó: Getty Images)

A Tom Cruise főszereplésével készülő akciófilm egyik sztárja, Simon Pegg a hollywoodi lapnak elmondta, hogy a stáb a tervek szerint szeptemberben kezdi újra a forgatást, természetesen a megfelelő óvintézkedések betartásával, és először a külső felvételekkel.

A brit színész, aki Benji Dunnt alakítja a filmsorozatban, viccelődve megjegyezte, hogy a bunyós jeleneteket majd biztos úgy veszik fel, hogy ügyelnek a résztvevők közötti másfél méteres távolságra. Komolyra fordítva a szót hozzáfűzte, nyilván rendszeresen tesztelik majd a stábot a koronavírus miatt.