×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Chris Evans bevallotta, miért hagyta ott majdnem Amerika Kapitány szerepét

 

Elfogadni sem akarta egyből, túl nagy volt rajta ugyanis a nyomás, amit nem tudott akkoriban kezelni.

Chris Evans már túl volt A Fantasztikus négyesen, és több romantikus vígjátékon, mire igazán bebiztosította magát Hollywood legjobbjai között Amerika Kapitány szerepével.

Chris Evans (Fotó: EPA/ETIENNE LAURENT

Azonban a sztár most bevallotta, hogy többször is megfordult a fejében, hogy visszalép a szereptől, ugyanis éppen a film körüli óriási felhajtás miatt erős szorongással küzdött. A The Hollywood Reporternek nyilatkozó Evans mindennek a kezdetét a 2007-es Ezüst utazóhoz köti, mely nem hozta meg a hozzá fűzött reményeket, valamint azt, hogy komoly filmek főszerepétől eset el egymás után.

"Senki sem látta a jó filmjeim" - viccelődött Chris, utalva például 2007-es mozijára, a Napfényre. Majd mindez oda vezetett, hogy 2010-ben már kisebb pánikrohamai voltak.

"Azt gondoltam, hogy nem biztos, hogy nekem való a színészkedés, hiszen nem vagyok olyan egészséges, amilyen lehetnék."

Chris Evanst és Robert Downey Jr. beszélte rá a szerepre (Fotó: Getty Images/Dave J Hogan)

Ezért sem mondott jó párszor igen a felkérésre, hiszen először kilenc filmre szólt a szerződés, ami aztán hatra csökkent.

Evanst végül Robert Downey Jr. és a Marvel igazgatója győzte meg, és azóta se bánta meg a dolgot. Kiderült, hogy erősebb, mint gondolta, és összességében 11 Marvel-mozi szereplője lett.