Cameron Diaz mégsem vonult teljesen vissza a színészettől

 

Most az anyaság tölti ki az életét, de egy jó szerepet nem utasítana vissza.

Két évvel ezelőtt megdöbbentette a Cameron Diaz rajongókat, amikor barátnője, Selma Blair lenyilatkozta, hogy a színésznő végzett a színészkedéssel, és nem tervezi, hogy valaha is visszatér a széles vászonra.

Cameron Diaz. Fotó: MTI/EPA

Később Cameron maga is megszólalt, aki 2014 óta valóban egy filmet sem forgatott le. A színésznővel és az Édes kis semmiségben vele játszó, Selma Blairrel és Christina Applegate-tel az Entertainment Weekly készített interjút, melyben a pletykák miatt mindhárman avval viccelődtek, hogy tulajdonképpen nyugdíjazták magukat, hiszen egyikük sem forgatott egy jó ideje.

Azonban miután komolyra fordították szót, beismerték, hogy 2004-es filmjük folytatására igent mondanának(Cameron is). Erre erősített rá most az Entertainment Tonightnak nyilatkozó bennfentes, miszerint valóban van esély a visszatérésre, de a színésznő már alaposan meg fogja választani a szerepeit.

Cameron Diaz és férje, Benji Madden (Fotó: Getty Images)

"Most élvezi, hogy a férjével és gyermekével törődhet, és távol van a sűrűjétől, hiszen húsz éven át dolgozott, kellett neki egy kis szünet. Most az anyaság a fókuszpontja, de vannak tervei."