Az internet nyolcadik csodája most Khloé Kardashian, aki új arcot csináltatott

 

Az egyelőre rejtély, hogy plasztikai beavatkozás vagy némi retusálás okolható az óriási változásért.

Ha Trónok harca-poénnal akarnánk leírni a történteket, úgy is fogalmazhatnánk, Khloé Kardashian is abszolvált egy Arya Starkot. Szó szerint arcot cserélt.

A 35 éves Khloé, aki a család genetikai lottójából a legkevésbé profitált, már nem is hasonlít önmagára. A valóságshow sztár azonban az elmúlt években lankadatlan lendülettel, energiával, kitartással bebizonyította, hogy épp olyan álomnő, mint nővérei, Kim vagy Kourtney.

Rengeteget fogyott, majd kislánya születése után ezt a bravúrt megismételte. Aztán következtek a szépészeti beavatkozások, így orra is keskenyebb lett, ajkai pedig dúsabbnak hatnak. A hétvégén azonban Khloé elérte célját, pont úgy néz ki, mint akit a családi műsorukban újracastingoltak.

Egy gyönyörű nő néz vissza a képekről, ahogyan eddig is, azonban vonásai legfrissebb képén már olyan távol állnak a világ által ismert valóságtól, hogy felmerült a kérdés, szike eredménye-e amit látunk, vagy ismételten megszaladt a photoshop. Ki-ki maga döntse el, melyik a valószínűbb, utóbbiból azonban egyértelmű, hogy került a fotóra bőven, hiszen Khloé nyaklánca baloldalon például a levegőben függ.