×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az internet nyolcadik csodája most Khloé Kardashian, aki új arcot csináltatott

 

Az egyelőre rejtély, hogy plasztikai beavatkozás vagy némi retusálás okolható az óriási változásért.

Ha Trónok harca-poénnal akarnánk leírni a történteket, úgy is fogalmazhatnánk, Khloé Kardashian is abszolvált egy Arya Starkot. Szó szerint arcot cserélt.

A 35 éves Khloé, aki a család genetikai lottójából a legkevésbé profitált, már nem is hasonlít önmagára. A valóságshow sztár azonban az elmúlt években lankadatlan lendülettel, energiával, kitartással bebizonyította, hogy épp olyan álomnő, mint nővérei, Kim vagy Kourtney.

Rengeteget fogyott, majd kislánya születése után ezt a bravúrt megismételte. Aztán következtek a szépészeti beavatkozások, így orra is keskenyebb lett, ajkai pedig dúsabbnak hatnak. A hétvégén azonban Khloé elérte célját, pont úgy néz ki, mint akit a családi műsorukban újracastingoltak.

Egy gyönyörű nő néz vissza a képekről, ahogyan eddig is, azonban vonásai legfrissebb képén már olyan távol állnak a világ által ismert valóságtól, hogy felmerült a kérdés, szike eredménye-e amit látunk, vagy ismételten megszaladt a photoshop. Ki-ki maga döntse el, melyik a valószínűbb, utóbbiból azonban egyértelmű, hogy került a fotóra bőven, hiszen Khloé nyaklánca baloldalon például a levegőben függ.