Sylvester Stallone is tudja, hogy a feleségének mindig igaza van

 

Sly és Jennifer Flavin 23. házassági évfordulóját ünnepelte.

Vasárnap ünnepelte 23. házassági évfordulóját Sylvester Stallone és Jennifer Flavin. És hogy egy hollywoodi sztárpár szerint, mi lehet a hosszú házasság titka? Nincs ebben semmi boszorkányság! A nevetés és persze egy bölcs felismerés…

"Még soha nem nevettem annyit, mint amennyit a feleségem mellett. Valamint 19 évembe telt felismernem, de neki tényleg mindig igaza van. A nők, de főleg Jen mindig átgondolt, bölcs és okos döntéseket hoz" - nyilatkozta kedveséről Stallone.

A pár házassági évfordulója alkalmából egy új közös fotót is posztolt, és meg kell hagyni, a mai napig is fantasztikusan mutatnak egymás oldalán. A párnak három felnőtt lánya van, a 17 éves Scarlett, a 21 éves Sistine, és a 23 éves Sophia.

Sylvester Stallone amerikai színész-rendező (b2) és felesége, Jennifer Flavin volt amerikai modell (k) és lányaik, Sistine (b)), Scarlet (j2) és Sophia Stallone (j) a 74. Golden Globe-díjátadón Beverly Hillsben 2017. január 8-án ( Fotó:MTI/EPA/Paul Buck)

Sylvester és Jen szerelme tündérmesének indult 1988-ban, azonban hat évvel később az ismert modell, Janice Dickinson új fejezetet nyitott Stallone életében. Azonban egy év sem kellett hozzá, hogy a színész visszatérjen Jenniferhez, melyben nagy lökést adott számára, amikor DNS-teszt bizonyította, hogy nem is ő Janice gyerekének az apja - emlékezik vissza cikkében a Dailymail.

A pár 1997-ben fogadott egymásnak örök hűséget, azóta pedig szerelmük töretlen.