×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Halle Berry menti meg a Földet attól, hogy összeütközzön a Holddal

 

A színésznő kapta a főszerepet Emmerich új űrkatasztrófa-filmjében.

Halle Berry is játszik Roland Emmerich Moonfall című új űrkatasztrófa-filmjében.

Halle Berry amerikai színésznő (Fotó: Getty Images)

Az Oscar-díjas színésznő egy volt űrhajóst alakít, aki a NASA igazgatójaként száll szembe a katasztrófával, amit az okoz, hogy a Hold letér a föld körüli pályájáról. A film másik főszerepét Josh Gad játssza: azt a zseniális tudóst személyesíti meg, aki a katasztrófára figyelmeztet.

Emmerich ősszel kezdi a forgatást Montrealban. A forgatókönyvet a 2012 című filmjét is jegyző Harald Kloserrel írja, és Spenser Cohen is segít nekik, aki korábban a Kihalás című sci-fin is dolgozott. A Lionsgate stúdió 2021-ben akarja bemutatni a filmet a mozikban, ha a koronavírus-járvány nem szól közbe – írta a Variety.com.

Emmerich legutóbb vetített második világháborús drámája, a Midway világszerte 141 millió dolláros (45 milliárd forintos) jegybevételt hozott. A produkció így pénzügyileg nem volt sikeres, mivel százmilliós költségvetésből forgatták.

A rendező korábban számos nagysikerű akciófilmet és sci-fit készített, köztük A függetlenség napja, a Holnapután és Az elnök végveszélyben című produkciókat. Berryt legutóbb a John Wick: 3. felvonás – Parabellum című akciófilmben láthatta a közönség. A színésznő a közelmúltban fejezte be első rendezését, a Bruised című sportdrámát, amelyben a főszerepet is eljátszotta.

<< Vissza Informatika Üzemeltetés - 2010-2020 MTVA