×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Charlize Theron és Tom Hardy viszályának ezzel tényleg vége

 

Belátták hol hibáztak, és rájöttek, mi volt alapvetően közöttük a gond forrása.

Már öt éve annak, hogy mozikba került a Mad Max – A harag útja, és még több idő telt el azóta, hogy a két főszereplő, Charlize Theron és Tom Hardy először “összeakasztotta a bajszát”.

Nicholas Hoult brit, Charlize Theron dél-afrikai és Tom Hardy brit színészek (b-j) a Mad Max –A harag útja című filmjük bemutatóján. (Fotó: MTI/EPA/Sebastien Nogier)

A két fél először nyilatkozott a nyílt titokról, miszerint nem jöttek ki a forgatáson, de mindenkit megnyugtattak, hogy kapcsolatuk nem állna egy esetleges folytatás útjában, ugyanis mindketten megértették, anno mi okozta a feszültséget.

“Visszatekintve, nem volt bennem kellő empátia ahhoz, hogy megértsem, milyen volt neki Mel Gibson cipőjébe bújni. Valamint saját félelmeink miatt falat állítottunk magunk köré, ahelyett, hogy megbeszéltük volna, hogy ez az új szituáció mindkettőnknek félelmetes” – nyilatkozta Charlize a The New York Timesnak.

Hardy is hasonlóan látja a helyzetet:

“Mindkettőnkön túl nagy volt a nyomás. Neki pedig jobb és tapasztaltabb partnerre lett volna szüksége. Szeretném hinni, hogy így tapasztaltabban és csúnyábban, már fel tudok nőni ehhez a feladathoz” – viccelte el a színész.