Egy online diplomaosztó is lehet nagy durranás, főleg, ha feltűnik Tom Hanks

 

A hollywoodi filmsztár tartott online beszédet az egyetem végzős hallgatóinak.

A filmforgatások leálltak, nincsenek promóciós körutak, interjúmaratonok, így a sztároknak olyasmikre is jut idejük, amit egyébként sokszor szívesebben csinálnának a vörös szőnyeges felvonulások helyett.

Tom Hanks így mondhatott beszédet a Wright State University diákjainak, akik nem is számítottak erre a meglepetésre -írja a Just Jared. Az virtuális környezetben tartott ünnepségen a színész gratulált az ohiói iskola végzős hallgatóinak:

"Ti vagytok a kiválasztottak, hiszen a sorosotok még nem volt ismert, amikor elkezdtétek utazásotok a Wright Egyetemen. A régi időkben kezdtétek el a tanulmányaitokat, a 2020-as egészségügyi vészhelyzet előtt. Mostantól így fogtok mesélni a régi szép időkről. A szükség és áldozatok idején csináltátok ezt végig, és nincs nálatok, kiválasztottaknál megfelelőbb arra, hogy újraindítsátok a normális állapotot" - hangzottak el Tom szavai.

Sokan nem tudják, de az intézmény a filmsztárról nevezte el a filmművészeti karát (Tom Hanks Center for Motion Pictures) 2016-ban.