×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Tizenegy év után véget ért a Modern család - így búcsúznak a főszereplők

 

A szerdán levetített különleges záróepizóddal véget ért egy éra.

A tizenegyedik évaddal véget ért a Golden Globe- és Emmy-díjas, népszerű Modern család tévésorozat.

A befejező évad kétórás fináléját szerdán sugározta az amerikai ABC tévécsatorna. A műsor egy dokumentumfilmmel kezdődött és egy kétrészes epizóddal zárult. A félórás áldokumentumfilm a 248 epizódban bemutatott tévés család különböző ágainak szereplőit követte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I will love my american family forever

Sofia Vergara (@sofiavergara) által megosztott bejegyzés,

A 11. évadot epizódonként több mint négymillió néző látta. A Modern család 2013-ban és 2014-ben érte el népszerűsége csúcsát, amikor hetente 14 millió nézőt ültetett a képernyők elé, pedig akkor még a videostreaming-szolgáltatás is csak a kezdeteinél tartott. A sorozat nagy tetszést aratott a közönség és a kritikusok körében is, 2012-be elnyerte a legjobb vígjátéksorozat Golden Globe-díját.

A főszereplők közül, Sophia Vergara Instagarmján az amerikai családjának nevezte kollégáit, Sarah Hyland hálát adott utolsó posztjában, hogy ennyi remek emberrel dolgozhatott együtt, míg Ariel Winter meghatottan, és hitetlenkedve köszönte meg az elmúlt éveket.

Christopher Lloyd, a sorozat társalkotója a The Hollywood Reporterben felidézte, hogy amikor 2009-ben elkezdődött a széria, a hangnem még erősen hajlott a cinikus humor felé. Mint írta, ez is nagyon vicces volt, de aztán újabb irányba, egy szívmelengető vígjáték felé indultak el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ARIEL WINTER (@arielwinter) által megosztott bejegyzés,

A recept működött, ami igazolta, hogy ez a stílus, amit egyesek már temettek, sokaknak továbbra is tetszik. A Modern család utolsó évada még időben el tudott készülni, így ezt a produkciót nem érintette a koronavírus-járvány.